info panoi i displayi
multimedijalni sustavi
integracija sistema

Info panoi i displayi

 

Projekt koji je tek u razvoju na našem području, no svakako zanimljiv i atraktivan način promocije. Sve što je nabrojeno uz LED ekran i dinamično oglašavanje, kroz ovaj info kanal razrađeno je po prostornim i ciljjanim lokacijama.

…evolucija koja je zahvatila sve medije i sadržaje, kompleksnije oglašavanje, koje još nije dovoljno rašireno na našem području, no svakako vrlo prihvatljivo.

Postoji mogućnost pokroviteljstva projekta, gdje ćemo Vas upoznati sa sustavom i razvojnim aktivnostima, a Vi možda prepoznate prostor za promociju Vaše tvrtke, proizvoda ili usluge.
Od pozicioniranja Digitalnih panoa na brojnim priredbama, okupljanjima, sajmovima, do fiksno postavljenih panoa na posjećenim lokacijama i objektima.

Aktivno se bavimo digitalnim sustavima oglašavanja već nekoliko godina. Neprekidno pratimo novosti u tom području, testiramo ih i prilagođavamo, kako bi krajnji korisnik dobio najkvalitetniji sustav za svoje potrebe. Uključeni smo u nekoliko većih multimedijalnih projekata koji se neprekidno nadograđuju, od infokioska, interaktivne kartografije i pozicioniranja, digitalnih panoa, hologramskih izloga, interaktivnih izloga, pa do velikih led ekrana.

U poslovanju surađujemo i sa drugim tvrtkama koje se bave segmentima unutar sustava (od opreme i uređaja, pa do softwarea i aplikacija koje se izrađuju prema zahtjevima korisnika)