digitalne interaktivne karte
CroMaps, Open Street Map
navigacijske aplikacije
iOS, Garmin, Symbian OS, Windows mobile, Android
tiskane tematske karte
info, turističke, posebne namjene

 

 

Digitalne interaktivne karte

 

 Već više od 10 godina prisutni smo na području kartografije. Imamo arhivu vlastitih izrađenih kartografskih podloga, grafičke elemente, vektorske karte koje se mogu izrađivati u velikim formatima, interaktivna kartografska rješenja, geo-tagirane karte, mape i POI točke za velik broj subjekata i lokacija. kartografija-narrow

Cromaps-OSMSuradnici smo na brojnim kartografskim projektima u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Partner smo na projektima Cromaps, OSM (Open Street Map) projektu, gdje neprekidno ažuriramo i nadograđujemo područje Međimurja i okolnih područja. Karte se koriste na brojnim web stranicama, internet kioscima, a izrađujemo i tiskane publikacije i tematske karte (turističke karte, biciklističke karte sa svim potrebnim elementima, gospodarske, zidne karte, info panoe, interpretacijske ploče i sl.) sa mogučnošću izrade pojedinačnih proizvoda ili u velikim nakladama.

U sklopu Cromaps projekta izrađene su detaljne i ažurne karte gradova, naselja, županija, otoka. Na portalu Cromaps nalazi se više od 100 interaktivnih karata sa naprednim mogućnostima pretraživanja. Karte se koriste na brojnim web stranicama, internet kioscima.

 

Navigacijske aplikacije

 

NavigoTvrtka Multimedia suradnik je tvrtke Garmin Hrvatska (bivši Navigo sistem d.o.o.) za područje Međimurja i sjevero-zapadne Hrvatske, te Vukovarsko-Srijemske županije. Nudimo mogućnost upisa POI točaka poslovnih subjekata u kartografske proizvode tvrtke Navigo sistem d.o.o. – GPS rutabilne karte (AdriaROUTE, AdriaTOPO).

Izradili smo digitalnu aplikaciju u suradnji sa tvrtkom Navigo sistem Adriaguide – GPS putni vodič za područje Međimurske županije.
Garmin-AdriaRouteAplikacija je prilagođena za iOS uređaje, Garmin navigacijske uređaje, ali i za Symbian OS (mobilni uređaji Nokia), Windows mobile, te za Android platformu za smartphone uređaje Samsung, HTC, LG, Sony Ericsson…
Aplikacije će biti besplatne, a korisnici će kroz nekoliko kategorija moći primati informacije o području Međimurja, imati uvid u turističku ponudu, kulturno – povijesne znamenitosti, aktualna događanja, smještajne kapacitete, gastro i vinsku ponudu, servisne informacije, prijevoz, benzinske crpke, sportske objekte, banke, bankomate, zabavne sadržaje, shoping, zdravstvene ustanove… Svi uneseni elementi smješteni su u prostoru, te je korisnicima omogućeno navođenje do željene lokacije kroz kartografski prikaz ili turn-by-turn navođenje.

[fruitful_sep]Ukoliko imate potrebu za kartografskim proizvodima i rješenjima, ili pak se uključiti u neki od naših projekata, molimo da nas kontaktirate na broj telefona 040 314 452 ili preko kontakt obrasca.